Vores kompetencer

Interessen for de tohjulet med motor, startede da jeg var lille dreng. Mine forældre kørte nemlig på Vespa scooter. Jeg har rodet med knallerter fra jeg var 12-13 år.

Senere blev jeg udlært hos Kaj's MC i Sønderborg. Der fortsatte jeg efter endt soldatertid, som værkfører.

I alt blev det til 23 år ved Kaj's MC.

I mine unge år kørte jeg motorcross. Flotte resultater er det blevet til. Jysk og Fyns mester. DM og senere oldboysmesterskaber.

Ligeledes har jeg været mekaniker for ungdomslandsholdet i denne sport. Hvor jeg kom med til det gamle Jugoslavien og Holland.

På ungdomsskoler, har jeg undervist i motorlære og knallertkørekort, med afsluttende prøver.

Der skulle nye udfordringer til. Karsten's MC i Åbenrå var nyopstartet,og kom med et tilbud der ikke kunne siges nej til. En ny MC afdeling, lagerkapacitet der skulle op at stå, indkøb af MC, og bare det at se om det kunne køre, var en stor udfordring. Det gik rigtig godt og efter ca. 5 år, mente jeg tiden var til at starte for mig selv.

Det blev så til STRUCK

Jeg kører en del til de forskellige MC træf, rundt omkring i landet. Der har jeg fået stor opbakning med at starte for mig selv, da jeg har et godt ry mht. mit arbejde. Jeg er en dygtig mekaniker, der ikke giver op. Der siges, at hvis "Søren ikke kan få det til at køre, er der ingen der kan."

I de senere år, har jeg drømt om at starte op som selvstændig. Dette kunne jeg se var en mulighed, da jeg købte ejendommen i Hejsel. Dette blev hurtig for småt, så jeg købte nye lokaler i Øster Højst, hvor der er butik og bedre værksted, plads til vinteropbevaring er der også blevet. Et rigtig fint sted for STRUCK...Og mine trofaste kunder.​​